Η εταιρία

Η Εταιρεία «Ι. Σπ. Σκοπελίτης και ΣΙΑ Ο.Ε.», με τον διακριτικό τίτλο « BALKAN SEC», όντας μια πατροπαράδοτη οικογενειακή επιχείρηση, συμπλήρωσε 70 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του εξοπλισμού εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής, μονάδων εστίασης και βιοτεχνιών / βιομηχανιών επεξεργασίας τροφίμων, συνεχίζοντας με αμείωτο ζήλο, να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους φίλους πελάτες της, έχοντας πάντα υπόψη να καλύπτει με νέα προϊόντα την ποικιλίατων μηχανημάτων της. Μοναδικός σκοπός της η ζεστή, φιλική εξυπηρέτηση, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που τη διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα για ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μονάδες τροφοδοσίας (catering), βιοτεχνίες επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, καθώς και για συγκροτήματα επεξεργασίας πατατών, κρεμμυδιών, σκόρδων κ.λ.π. Στην ήδη γνωστή ποικιλία μηχανημάτων που διαθέτουμε, έχουν προστεθεί δυναμικά και με επιτυχία:

• ειδικοί βραστήρες με σύστημα πολτοποίησης τροφίμων σε κενό αέρος

(vacuum) οι οποίοι είναι κατάλληλοι για βιοτεχνίες/βιομηχανίες παρασκευής

μαρμελάδας ή άλλων συναφών ομογενοποιημένων παρασκευασμάτων.

• συσκευές για το κάπνισμα τροφίμων, διαφόρων μεγεθών και τύπων, ανάλογα με την ζητούμενη παραγωγή, καλύπτοντας ανάγκες που      χρειάζεται ένα εστιατόριο /ταβέρνα, μέχρι μια βιοτεχνία.

• διάφορες σειρές συσκευών / μηχανημάτων συσκευασίας τροφίμων, ποικίλων μεγεθών, κατάλληλες να καλύψουν ανάγκες από ένα εστιατόριο

 παρασκευής και παράδοσης φαγητών (delivery) μέχρι ξενοδοχειακές μονάδες και βιοτεχνίες επεξεργασίας τροφίμων.

Δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο χώρο της αγοράς μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων, πιστεύουμε ότι πετύχαμε με τα μηχανήματα μορφοποίησης κρέατος για κρεοπωλεία εστιατόρια ξενοδοχεία catering και για βιοτεχνίες διάφορα συγκροτήματα μορφοποίησης παναρίσματος ψησίματος.

• ΦΟΡΜΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ (HAMBURGERS) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ , ΚΕΜΠΑΠ , ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ «ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΨΑΡΙΚΩΝ

• ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

• ΜΠΙΦΤΕΚΙΩΝ (HAMBURGERS) ΚΕΜΠΑΠ ΚΕΦΤΕΔΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΨΗΣΙΜΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

Η Εταιρεία μας από παλιά, συνεχίζει και στην τρίτη γενεά της να στοχεύει - με αμείωτο πάντα μεράκι και ζήλο- στην εξεύρεση εξειδικευμένων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, έχοντας πολύτιμο οδηγό την πείρα που επί σειρά ετών απέκτησε, συνεργαζόμενη με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής.

Γνώμονας πάντοτε είναι:

η εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της,

η διατήρηση της ποιότητας των προσφερομένων μηχανημάτων,

η φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της με αμοιβαία εμπιστοσύνη και τέλος,

η μεταπωλητική υποστήριξη στα μηχανήματα που τους διαθέτει, από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά.

Τρόποι Πληρωμής

SECURE-PAYMENTS-normal

Τρόποι Αγοράς

  • Από το κατάστημά μας
  • Τηλεφωνικά στα 210.5234371, 210.5236472 , 6936707893
  • Μέσω email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.